Campionatul Scolar de Fotbal - 19.10.2012

Campionatul Scolar de Fotbal - 19.10.2012



Campionatul  Școlar de Fotbal – etapa de zona 1




Vineri 19.10.2012 a avut loc la Școala Gimnaziala nr. 24 din Timisoara, faza locala la fotbal, pentru clasele V - VIII.


La competitie au luat parte 10 echipe, impartite in doua grupe de cate 5. Jocurile au inceput la ora 12 si s-au desfasurat simultan pe cele 2 terenuri.

Din grupa A au facut parte echipele urmatoarelor scoli: Școala Gimnaziala Nr.7, Școala Gimnaziala Nr. 19, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida clasele V-VIII, Școala Gimnaziala Nr. 24, Școala Gimnaziala Nr. 21.

In grupa B prin tragere la sorti au fost repartizate echipele de la Școala Gimnaziala Nr.18, Școala Gimnaziala Nr. 16, Școala Gimnaziala Nr.1, Școala Gimnaziala din Recas si Școala Gimnaziala Nr. 26.

Dupa o dupa-amiaza plina de fotbal in care jucatorii au dat tot ce au avut mai bun, doamna metodista Lucica Roman impreuna cu profesorii scolii organizatoare au impartit diplome echipelor participante.

Clasamentul dupa cele 4 meciuri disputate a fost urmatorul:

Grupa A:

Locul I – Școala Gimnaziala Nr. 21
Locul II – Școala Gimnaziala Nr. 19
Locul III – Școala Gimnaziala Nr. 7
Locul IV – Școala Gimnaziala Nr. 24
Locul V – Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

Grupa B:

Locul I – Școala Gimnaziala Nr. 26
Locul II – Școala Gimnaziala Nr. 1
Locul III – Școala Gimnaziala Nr. 16
Locul IV – Școala Gimnaziala Recas
Locul V – Școala Gimnaziala Nr. 18

Pentru Faza Judeteana s-au calificat echipa Școlii Gimnaziale Nr. 21 si cea a Școlii Gimnaziale Nr. 26, care urmeaza sa intalneasca adversari din Judetul Timis.

Școala noastra s-a calificat pe locul 2 in grupa B, dar din pacate, pentru doar un meci pierdut si 3 castigate, nu am obtinut calificarea pentru faza urmatoare. 


 Din echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Nr.1 au facut parte urmatorii elevi: Axinte Adar, Paskuj Sebastian, Galbeneanu Denis, Stanciu Leonardo, Botiu Sebastian, Raicea Mihai, Negoita Denis, Bocsan Sebastian, Stoica Angelo si Wuchingher Emanuel, pe care ii felicitam pentru aportul adus in aceasta activitate si carora le dorim mult succes in competitiile viitoare.

In continuare puteti vedea poze din meciurile disputate.
 



















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu