Cupa de Fotbal SG1 - 13.12.2012

Cupa de Fotbal SG1 - 13.12.2012

In data de 13.12.2012, cu ocazia Simpozionului "250 DE ANI DE INVATAMANT TIMISOREAN", scoala noastra a organizat Cupa de Fotbal SG1. Meciurile s-au jucat pe terenul de la Liceul Sportiv Banatul, iar echipele care au dat curs invitatiei noastre au fost urmatoarele: Scoala Gimnaziala Nr. 19, Liceul C.D. Loga, Liceul J. L. Calderon, Scoala Gimnaziala din Recas si bineinteles Scoala Gimnaziala Nr. 1.

Echipa care a reprezentat scoala noastra a fost formata din urmatorii elevi: Botiu Sebastian (cls. a V-a), Paskuy Sebastian(cls.a VII-a), Raicea Mihai(cls.a VII-a), Axinte Adar(cls.a VII-a), Stanciu Leonardo(cls.a VIII-a), Galbeneanu Denis(cls.a VIII-a), Bocsan Sebastian(cls.a VIII-a), Negoita Denis(cls.a VIII-a), sub indrumarea profesorilor Bahuczki Monica si Brinzei Daniela.



Competitia s-a desfasurat in sistemul Berger, jucand astfel toate echipele intre ele. Dupa 5 ore de fotbal in care s-au putut vedea meciuri interesante in care jocul spectaculos a facut deliciul publicului, iar fair-play-ul a fost punctul forte, clasamentul a fost urmatorul:

Locul I: Scoala Gimnaziala Nr19

Locul II: Scoala Gimnaziala Recas

Locul III: Scoala Gimnaziala Nr1

Locul IV: C.D. Loga

Locul V: J.L. Calderon.


Echipele au fost rasplatite la sfarsitul evenimentului cu cupe si diplome.

Datorita succesului organizatoric si al interesului manifestat de catre elevi, speram sa putem oferi o noua cupa in primavara anului 2013.































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu